Palveleva apteekki lähellä Sinua!

Diabeetikoiden hoitotarvikkeita voi 1.5.2021 alkaen tilata suoraan vastaanotolta ja ne toimitetaan Joroisten apteekkiin. Hoitotarvikkeita voi noutaa edelleen myös terveysasemalta. Katso tarkemmat ohjeet klikkaamalla "Diabeetikoiden hoitotarvikejakelu"-laatikkoa ylhäältä.

Apteekit palvelevat koronavirusepidemian aikana. Toimi näin asioidessasi apteekissa.

Älä tule flunssaisena apteekkiin. Suojaa apteekin henkilökuntaa tartunnoilta ja pyydä toista asioimaan puolestasi.

Flunssaoireisen tulee välttää apteekkiasiointia. Apteekin henkilökunnan suojeleminen tartunnoilta takaa, että apteekit pystyvät palvelemaan myös korovirusepidemian aikana.

Jos tarvitset reseptilääkkeitä, anna hakijalle Kela-korttisi tai valtuuta hänet asioimaan puolestasi suomi.fi-sivuston kautta.

Lääkkeet voi tilata Joroisten apteekista kotiinkuljetuksella. Soita, niin sovitaan toimitus. Kotiinkuljetushinta lähialueille (20km) on nyt 6,90.

Voimme tarvittaessa myös toimittaa lääkkeet autollesi.

Hae ikääntyneen tai perussairauksia potevan lääkkeet hänen puolestaan. Huomioithan kuitenkin tartuntariskin viedessäsi lääkkeet perille.

Joroisten apteekkiin on helppo tulla

Joroisten apteekki palvelee Teitä ma-pe klo 9-18 ja la 9-14 "Savon Pariisissa", kartanoistaan tunnetussa Joroisissa, Etelä-Savossa. Apteekki sijaitsee Joroisten kirkonkylän sydämessä vain 600 metriä 5-tieltä Varkauden eteläpuolella. Apteekin edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Sijainti

Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua nopeasti ilman turhaa jonottamista

Apteekissamme Teitä palvelee apteekkari, 6 farmaseuttia ja apteekkimerkonomi. Me toimimme myös opetusapteekkina, joten meidän joukkoa täydentävät harjoittelijat. Me kouluttaudumme säännöllisesti, jotta voimme tarjota Teille erinomaista palvelua.

Joroisten apteekki on Facebookissa Me olemme Liikkujan apteekki

Meiltä saat ilmaiset lehdet mukaan

Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti Terveydeksi! jaetaan ilmaiseksi apteekeissa. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Mekin olemme mukana!

http://vivelajoroinen.fi/

Apteekki palvelee

ma - pe 9 - 18
la          9 - 14
Yhteystiedot
Koskentie 2
79600 JOROINEN

 

sähköposti: joroistenapteekki@apteekit.net

Seuraa meitä!

Puhelinnumerot

asiakaspalvelu: (017) 571 081